Ons werkgebied:
Regio Zuid-Kennemerland
Aerdenhout, Bennebroek
Cruquius, Driehuis
Haarlem, Hillegom
Hoofddorp, Heemstede
Lisse, Spaarndam
Velserbroek, Vijfhuizen
Vogelenzang, Zandvoort
Tuinontwerp

Een nieuwe tuin is een samenspel. Het begint met uw wensen en ideeën. Wij als hoveniersbedrijf voegen hierbij onze vakkennis en creativiteit toe. Het eindresultaat is een tuin waar u zich helemaal in thuis kunt vinden.

In het inventarisatie- of kennismakingsgesprek krijgen wij een beeld van uw wensen en ideeën. Ook wordt duidelijk of het onderling klikt. Dat is belangrijk, want uw droomtuin is iets heel persoonlijks.

Een nieuwe tuin is een samenspel.
Het begint met uw wensen en ideeën.

 

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag. We nemen uw wensen als uitgangspunt en voegen daar onze kennis, vakmanschap en creativiteit aan toe Na een afgesproken termijn komen we terug met een eerste schets (of meer schetsen) en een begroting. Daar kan nog van alles aan worden veranderd. Aan de hand van uw opmerkingen maken we een definitief ontwerp dat we opnieuw aan u voorleggen.

Beplantingsplan
Als het ontwerp helemaal naar uw zin is wordt de beplanting in detail ingevuld. In een ontwerp staat bijvoorbeeld een bolvormige boom. U kunt zelf aangeven welke boom u mooi vindt. We staan u bij met vakkundige adviezen en zorgen er voor dat de beplanting bij de omstandigheden in uw tuin past.

Ook andere materialen kunnen definitief worden ingevuld, zoals schermen, bestratingsmateriaal, verlichting, plantenbakken en tuinmeubels. We loodsen u door alle benodigde materialen heen en zorgen dat alles bij elkaar een eenheid vormt.

Meer weten over het beplantingssplan ? Klik hier.
 
de genmakkelijke tuin